sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Swimming sports


Perjantaina käveltiin koulun sijasta suoraan uima-altaalle, jossa järjestettiin meidän koulun swimming sports-tapahtuma. Niille jotka eivät halunneet osallistua uimakisoihin, päivä oli normaali koulupäivä. Mut meidän year 13 (hahaaaa) ei tarvinnu osallistua itse kisoihin vaan riitti että mentiin paikalle ja kannustettiin omaa taloa. Kaikki oli pukeutunu oman talon väriin, laittanut kasvomaalia ja pukeutunut hassuihin asusteihin. Uimakisatkaan ei oikeestaan ollut kovinkaan vakavamieliset, vaan tosi moni meni sinne jonkun uimalelun kanssa ja vaan lillutteli radan läpi saadakseen pisteitä omalle talolle:D Ääni käheenä huudettiin koko päivä oman talon kannustushuutoja (meil oli battle vihreen talon kanssa) ja chillattiin auringossa. Ei paha koulupäivä. Bonuksenä mulla muistona jopa ihanat sandaalirajat :)











Vihollisleirissä


 Kaorit eli keltaset tuli tanssimaan meidän talolle haka-tanssin ja mä urpo olin just sillon ite visiitillä keltasten alueella joten sain kuvia vaan takaapäin :(






Unohdin mainita ehkä tärkeimmän asian eli jeeeee Totara House voitti pisteillään koko uimakilpailun! Se ei ollut kuitenkaan viikonlopun ainoa voitto, vaan me täällä innokkaana kisakatsomona juhlittiin kun Uuden-Seelannin rugbyjoukkue nimeltä Black Sevens voitti kultaa! Sevens ei oo ihan tavallista rugbya, vaan siinä erät kestää vaan  7 minuuttia ja kummallakin joukkueella on kentällä kerrallaan 7 pelaajaa. Se oli oikeesti  tosi viihdyttävää katsottavaa, koska pääidea oli niin helppo että tällanen amatöörikin ku mä niin pääsi heti peliin kiinni.

Älkää säikähtäkö! Tää on tosi vanha perinne että noi tanssii aina ton haka-tanssin :D



1 kommentti:

  1. Ihania kuvia!! Mahtavaa! Toi video oli hauska ja erilainen.Hiukan se toinen joukkue katto et mitä noi oikein tekee :)

    VastaaPoista