keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Action shot

Ihanan arkista. Istun olkkarissa läppäri sylissä ja taustalla pyörii Big Bang Theory. Kissat on vallannu toisen sohvan ja nukkuu vierekkäin, vaikka yleensä ne vaan jahtaa ja ärsyttää toisiaan. Mut joo asiaan, kuvia viime viikonlopulta.







Meillä oli viikonloppuna AFS-kokous ja mentiin ajamaan 4wheel- autoilla Waiuku Forestiin ja oltiin kutsuttu paikalle pari muutakin lähi-aluetta niin siellä oli muitaki kun vaan me 'South Aucklantilaiset'. Tällä kertaa meillä oli mukana vähän liikaakin actionia, ja tulipahan testattua miten tärkeitä turvavyöt on vaikka vauhti olis miten hidas tahansa. Autossa olijat selvis naarmuitta ja säikähdyksellä, mut autolle kävi vähän huonommin. Oli kyllä ehkä pelottavinta mitä oon ikinä nähny! Alamäkeä tullessa, toi kuski oli panikoinu jotenki ja jääny jumiin, lisänny kaasua päästäkseen eteenpäin, ja samalla kääntäny eturenkaat sivuttain, mikä ei ollut ihan se paras idea, koska auton takapää alko kipata ja heitti ensin ympäri ja alko sitten sivuttain kieriä alas tota mäkeä. Onneks meillä oli paljon onnea mukana, jos niin nyt voi sanoa, koska noi kaks puuta pysäytti auton, ja vielä niinpäin että auton pohja tömähti noihin puihin. Tänään ei ollu ton kuskin päivä, koska aikasemmin päivällä tää sama auto jäi sivuttain jumiin. Sillä kertaa kaikki nauro, mut tokakerralla oli kyl leikki kaukana. 

Mut äiti älä huoli, mun hostisi on harrastanu tota jo useamman vuoden, eikä oo koskaan nähny mitään tollasta tapahtuvan. 4Wheeldrivingin avulla oon päässy näkemään eri osia Pohjois-saarelta, ja sellasia paikkoja minne ei pääse mitenkään muuten. Voisin tehä joskus postauksen mis kaikkialla ollaan oltu ajamassa (jos jaksan haha). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti